Hrvatski povijesni forum je dio projekta Hrvatskog povijesnog portala.
Potpuni sadrzaj foruma je vidljiv registriranim clanovima.
Hrvatski povijesni portal

Registration Agreement

Slažete se da, koristeći usluge ovog Foruma, necete objavljivati poruke koje ne odgovaraju istini, dezinforimiraju, vrijedaju, prijete, uskracuju privatnost drugih osoba ili/i nisu u skladu s važećim Zakonima u Republici Hrvatskoj.

Također se obavezujete da, koristeći usluge ovog Foruma, nećete objavljivati slike, tekstove, glazbene i video-zapise, programe i bilo koje druge materijale koji su zašticeni autorskim pravima kojima Vi ne raspolažete. Moderatori zadržavaju pravo da takve poruke uklone, blokiraju Vaš korisnički račun i pristup Forumu, te Vašu nedozvoljenu aktivnost prijave nadležnim tijelima.

Komercijalni oglasi, lančana pisma, piramidalne sheme i ostali oblici zloupotrebe komunikacijskih usluga koje Vam pruža ovaj Forum putem web adresa www.povijest.net nisu dozvoljene, izuzev komercijalnih oglasa koje je moguće objaviti sukladno prethodnom dogovoru s održavateljima ovog foruma. Za više informacija o oglašavanju obratite se uredniku na e-mail urednik@povijest.net

Moderatori rubrika na forumu ne mogu, zbog opsega napisanih materijala, aktivno pratiti sve teme koje moderiraju, te stoga ne mogu garantirati da su sve poruke u skladu s važećim Zakonima u RH. Također, ne garantira se istinitost informacija objavljenih na ovome forumu. Objavljene poruke ne predstavljaju stav održavatelja, vlasnika, administratora i moderatora foruma nego isključivo autora poruke. Kao autor poruke sami snosite moguće posljedice zbog objavljenog sadržaja.

Kao autori poruka, sami ste odgovorni za sadržaj istih. Održavatelji ovog foruma zadržavaju pravo objave Vašeg identiteta ili informacija koje mogu dovesti do razotkrivanja Vašeg identiteta, u slučaju prekršajne ili kaznene prijave od strane službenih tijela RH zbog Vaše aktivnosti na ovom forumu.

"Ciceron Forum" Vam ne moze garantirati privatnost osobnih poruka. Stoga je preporučljivo da se važne poruke razmjenjuju elektroničkom poštom, a ne osobnim porukama. Molimo da budete svjesni kako se svakom porukom koju napišete na forumu bilježi i Vaša IP-adresa.

Također, tehnička izvedba ovog foruma izvodi pohranu određenih informacija na Vaše računalo koristeći tzv. kolačiće, tekstualne datoteke koje sadrže stanovite podatke, kao što je npr. Vaše korisničko ime i zaporka, u privremenu memoriju Vašeg preglednika.

DODATNE NAPOMENE:
- kod isticanja foto/video materijala pokusajte ispod njih napisati izvor
- registracijski ugovor mozete naknadno pogledati na http://hrvatska-povijest.com/smf/hpf-opcenito/registracijski-ugovor/
- pridrzavajte se pravila, slusajte upozorenja administratora i moderatora jer uzastopno krsenje istih uzrokuje iskljucenje sa Hrvatskog povijesnog foruma

Prihvacanjem ovog Registracijskog Ugovora potvrdujete da ste u cijelosti procitali ovaj Ugovor i u potpunosti ga prihvacate.

Hvala! Ugodan boravak u ovom Forumu želi Vam ekipa Hrvatskog povijesnog foruma!

NAPOMENA: Svaki novi korisnicki racun se provjerava prije aktivacije (navedite ispravan e-mail)